Video marketing

Video is dé manier om je boodschap naar je doelgroep over te brengen. De populairste zoekmachines prioritiseren steeds vaker beeld boven tekst gezien de gebruiker langer blijft hangen en de inhoud beter kan onthouden. Daarbij blijkt uit onderzoek dat er geen effectievere marketingtool is om merkbekendheid te bewerkstelligen.

Veel bedrijven vinden de stap om te beginnen met video en/of animatie toch nog spannend vanwege de vrees voor hoge kosten maar als u dit leest op een telefoon; heeft u al een videocamera in handen. Behalve supergelikte animaties of video’s die geproduceerd zijn met moderne apparatuur, kunnen wij ook jouw team leren om op makkelijke wijze bedrijfsvlogs te maken.

Jouw boodschap in beeld

Wil jij jouw boodschap omzetten in video? Wij weten precies wat nodig is om een concept van storyboard naar video te brengen, compleet op maat gemaakt voor je doelgroep en wat ervoor nodig is dat hij ook nog daadwerkelijk bekeken wordt.

Plan een kennismakingsgesprek

Stel je vraag!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze diensten? Laat het ons weten!

    captcha Vul deze code over in onderstaand veld:

    Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

    Wil je een nieuwe website of zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten? Bel ons op 030 – 20 72 273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Plan een kennismaking