In vier stappen naar succes

Bij ieder project, groot of klein, doorlopen wij onderstaande stappen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in! Wij bespreken
graag de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Plan een kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Plan eenvoudig een kennismakingsgesprek in! Wij bespreken
graag de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Plan een kennismaking

En het fundament is de relatie…

Hoe wij investeren in relaties?

Naast het commerciële doel is ons hoogste doel een relatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als bedrijf en klant elkaar nodig hebben om kennis en kracht te bundelen. Hoe wij investeren in de relatie?

Transparantie (vertrouwen)

Transparantie is onze belangrijkste kernwaarde. Wij beloven altijd transparant te zijn in wat wij zien, in wat wij doen en wat wij verwachten. Je kunt rekenen op goed, doordacht en transparant advies.

Marketingmeetings (samenwerking)

Wij organiseren gedurende de samenwerking speciale marketingmeetings waarbij we de voortgang van de samenwerking en de resultaten bespreken. We bespreken in hoeverre we op de goede weg zitten en evalueren de samenwerking. Daarnaast maken we heldere afspraken voor de volgende periode.

Wij maken tijd voor duidelijkheid (bouwen)

Zit jij met vragen? Zijn er zaken onduidelijk? Wij maken er direct tijd voor vrij om je alles te vertellen over marketing en de toepassing daarvan in jouw organisatie. Dit is voor ons een zeer hoge prioriteit omdat wij vinden dat het kraakhelder moet zijn op welke manier wij waarde creëren en een bijdrage leveren aan jouw doelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Naast de maatwerkoplossingen die wij bieden, hebben wij verschillende pakketten ontwikkeld voor een vaste prijs per maand.

Plan een kennismaking

"De mannen helpen ons altijd fantastisch. Met eerlijke adviezen en strakke campagnes. Ze denken altijd mee over de volgende stappen. Top bureau!"

Gaston, Loopvisie

"Wij hebben absoluut niet het afnemer/leverancier gevoel maar meer dat we vanuit een partnership werken. Ik wil Marketingkraam dan ook graag aanbevelen aan iedereen die een partner zoekt voor hun marktbenadering."

Frank, Elitas Groep B.V.

Fijne partij om mee samen te werken. Schakelt makkelijk, prettige en laagdrempelige communicatie en altijd ruimte om nieuwe ideeën te bespreken.

Marjan, Vakbekwaam in Zorg

"Wij worden door Marketingkraam geholpen om de vindbaarheid en structuur van onze website te verbeteren. Een fijne samenwerking. Ze gaan in op onze concrete vragen en komen met eigen, handige tips"

Jasmijn, NetwerkDAK

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Wil je een nieuwe website of zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten? Bel ons op 030 – 20 72 273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

plan een kennismaking