Marketingstrategie

Als jij je website wil inzetten als verkoopinstrument, kan dit alleen als jij je publiek er doelgericht naar toe leidt. Zet daarom de juiste tools in en gebruik de juiste boodschap om dat doel te bereiken.

Tijdens dit traject maken we een plan dat inzicht geeft in de markt en haar behoeften. Daarnaast geeft het duidelijk weer wat de beste strategie is om je product of dienst onder de aandacht te krijgen bij jouw potentiële klanten. Meer weten over onze aanpak?

Website bouwen of verbouwen?

Wij bouwen (of verbouwen) en onderhouden betaalbare websites en webshops. Wij maken deze professionele en complete websites altijd met een doordachte strategie. Daarnaast zijn onze websites Google proof en gebruiksvriendelijk voor alle apparaten.

Samen gaan we bekijken hoe we jouw idee online laten scoren. Van een simpele website als visitekaartje tot een uitgebreide webwinkel; wij maken van jouw idee een succes!

Organische vindbaarheid (SEO)

De beste plek om nooit gevonden te worden? Op de tweede pagina van Google. De eerste pagina van de zoekresultaten krijgt namelijk 95% van alle klikken. Pagina twee wil je dus vermijden.

Kies voor content marketing als je zonder te adverteren boven in Google wil komen te staan. Het regelmatig plaatsen van (blog)artikelen is een efficiënte manier om nieuwe leads binnen te halen en daarnaast een belangrijke factor voor de vindbaarheid in Google.

Liever eerst eens kennismaken?

Dat snappen we! Bel ons op 030 – 20 72 273 of maak via onderstaande button gemakkelijk een afspraak.