Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De beste plek om nooit gevonden te worden? Op de tweede pagina van Google. De eerste pagina van de zoekresultaten krijgt namelijk 95% van alle klikken. Maar je komt natuurlijk niet zomaar op de eerste pagina. Je kunt geld uitgeven door te adverteren, maar je kunt ook aan de slag met SEO (Search Engine Optimization). Goede SEO levert ook nog eens voordelen op voor het adverteren.

Bij SEO schrijf en optimaliseer je niet alleen de teksten van je website op basis van voor jou relevante zoekwoorden; er zijn ook veel andere kleine zaken die je moet optimaliseren om beter gevonden te worden door de zoekmachine. En om het nog ingewikkelder te maken, verandert Google om de paar jaar de regels omtrent zoekmachine-optimalisatie (SEO). Alles om de ervaring van de zoeker te verbeteren. Geen wonder dat SEO een hele expertise op zich is binnen het online marketingveld!

Met (blog)artikelen hoog in Google!

Contentmarketing is de leukste manier om aan de slag te gaan met SEO. Wanneer je regelmatig (blog)artikelen plaatst, werk je niet alleen aan de vindbaarheid in de zoekmachine, maar deel je ook kennis en inspiratie met je doelgroep. Zo bouw je meteen aan je merk!

Wil jij de technische zaken van zoekmachine-optimalisatie (SEO) uitbesteden en samen met ons sparren over leuke ideeën voor een contentstrategie? Leuk, laten we eens kennismaken! We kijken ernaar uit.

Plan een kennismakingsgesprek

Stel je vraag!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze diensten? Laat het ons weten!

    captcha Vul deze code over in onderstaand veld:

    Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

    Wil je een nieuwe website of zoek je ondersteuning bij je online marketingactiviteiten? Bel ons op 030 – 20 72 273 of plan eenvoudig een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Plan een kennismaking